Магазин электронных документов

IZRADA I UGRADNJA BAZENA U CRNOJ

Опубликовано: 2019-08-29 13:30:45
видео IZRADA I UGRADNJA BAZENA U  CRNOJ

Izvođenje Bazena ⭐Montelgroup.me⭐ Izrada, Ugradnja - Crna Gora -

Ugodna ljetna kuća san je bilo kojeg gradskog stanovnika. Vrhunac seoskog imanja može biti stacionarni bazen, koji će pružiti priliku da organizirate svoje malo odmaralište. Hladnost vode spasiće vas od ljetnih vrućina i pomoći će vam da pobjegnete od svakodnevnih problema, više detalja ovdje www.montelgroup.org .

Postoji mišljenje da će takva izgradnja koštati veliki iznos, ali izgradnja bazena u državi može se izvršiti sama. Prvo što treba učiniti je odrediti veličinu jame. Idealan oblik bio bi klasični pravokutnik. Ne zaboravite da će se nakon završetka radova izgubiti oko pola metra u dužinu i širinu. Idealna dubina za ljetno kupanje je oko jedan i pol metara.

Ljepota dizajna nije jedini kriterij koji treba uzeti u obzir pri planiranju građevinskih radova. Veoma je važno da se dizajn bazena izvodi uzimajući u obzir krajolik i izgled lokacije. Bolje je odabrati mjesto u blizini vodovoda. Preveliki bazen može biti prepun problema s punjenjem vode i drenažom.

Da se zidovi ne bi srušili, vrijedno je napraviti vanjski nagib od oko tri stepena kada eksplodira temeljna jama. Dno iskopane jame treba čvrsto zatvoriti. Izolacijski sloj položen je na pijesak jastuk, nakon čega slijedi oplata od plastike, lima ili drveta. Nadalje, izgradnja bazena uključuje betoniranje prostora između tla i oplate. Ne zaboravite na armaturu od čelične mreže. Nakon tjedan dana ili malo više, oplata se može ukloniti, a po potrebi izvršiti i vanjska hidroizolacija.

Gore navedene akcije omogućit će vam izgradnju prekrasnog bazena na prigradskom području koji će oduševiti cijelu vašu porodicu dugi niz godina.


Aqua Centar - Izgradnja bazena "EKONOMIK" 8x4x1.5m, Zabrega

IZRADA I UGRADNJA BAZENA U CRNOJ